Треньорът на Марек Дупница коментира тежката загуба от Нефтохимик с 0:3 гейма в 1/4-финален сблъсък от финалния турнир за Купата на България и приключи участието си. 

"Важното е, че в процеса на мача успяхме да се вдигнем чисто психологически, не както бяхме в първия гейм. Класата в края на втория и третия гейм даде преимущество на Нефтохимик, както и групирането на блок и взаимодействието помежду им и противодействието на Ники Николов в центъра".

"В първия гейм освен психологическият фактор повлия и поемането, разсеяни топки на относително лек сервис, оттам и плахост в играта. Когато нещата са по-спокойни, когато се опитаме да покажем нашите възможности, играем равностойно. Дори когато имаме добро посрещане, не завършваме по най-добрия начин нашата атака. Работим върху това нещо, с течение на времето ще се подобри", добави специалистът.

"Безспорно Златан беше лидер на терена, държеше ниво на елемента посрещане. Надявам се да изчистим грешките и да станем по-ефективни в играта на висока топка. За всичко е нужно време", завърши Карагьозов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.