Капитанът на волейболния ЦСКА Николай Иванов ще изведе тима срещу полския Ресовия Жежов в Шампионската лига следващата седмица. Опитният разпределител сподели очакванията си от двубоя, на базата и на собствените си впечатления от престоя си в Полша.

„В периода, в който аз играех в Полша, Ресовия се бореше да влезе в първата четворка, но не успяваше. След това увеличиха бюджета, смениха треньора, и резултатите на закъсняха. В момента обаче са в малко незавидно положение, пети са, аз горе-долу следя полската преса. Но абсолютно всички отбори в Европа, които играят евротурнири, имат силни и слаби моменти, защото играят по два мача на седмица и много пътувания,” сподели Иванов пред „Гол линия”.

„Нашият отбор има шансове, независимо какви са имената на хартия. Мисля в оставащото време до мача да го използваме, да се подготвим и да покажем високо ниво. Първо искам да покажем пределна мобилизация. Аз лично се надявам момчетата да подходят концентрирано и да покажат на какво са способни,” добави още Ники Иванов.