Новият сезон 2017/2018 във волейболното първенство на първата група при мъжете - Суперлигата, стартира със срещи през първия уикенд на октомври 2017 година, съобщава сайтът на волейболната федерация. Така, първият кръг е насрочен за 6 и 7 октомври (петък и събота), като точната програма за кръговете ще стане ясна след теглене на жребия за разпределяне на реда на отборите в първенството. 

Първият полусезон в Суперлигата завършва на 8 и 9 декември. Веднага след това, без пауза стартира вторият сезон в шампионата, който продължава до 2 март (петък) когато в един ден са всички срещи от последния кръг на редовния сезон. 

Жребият за разпределение на отборите в Суперлигата ще бъде теглен на 5 септември, като допълнително ще бъде оповестено мястото и часа на церемонията. 

На 30 септември в Пловдив ще бъде изигран и мача за Суперкупата при мъжете. Двубоят противопоставя шампионът и носителят на Купата на България. В спор за Трофея един срещу друг ще застанат Нефтохимик 2010 (Бургас) и Добруджа 07 (Добрич), като мачът ще проведе в зала "Колодрума".

Мачовете може да следите в каналите от пакета DIEMAXTRA.