Във връзка със Заповед № РД-09-196/08.03.2020 г., подписана от министъра на младежта и спорта г-н Красен Кралев, Българска федерация по волейбол Ви уведомява, че считано от днес 09.03.2020 г. се преустановява провеждането на срещите от държавните първенства по волейбол за подрастващи на всички нива и във всички възрастови групи до второ нареждане.
 
Срещите от държавните първенства по волейбол за мъже и жени ще се играят без присъствието на публика.
 
Съгласно същата заповед,  в областите Габрово и Плевен се преустановява провеждането на спортни мероприятия до второ нареждане.
 
"Тъй като много от волейболните клубове се заинтересуваха относно провеждането на предстоящото Общо отчетно-изборно събрание в София, искаме да уведомим нашите членове, че Българска федерация по волейбол е взела всички необходими предпазни средства за провеждането на събранието. Ще бъдат раздадени предпазни маски и помещенията ще бъдат предварително дезинфекцирани. Събранието ще бъде проведено на предварително обявената дата, 13 март (петък) от 10:00 часа на обявеното място и със същия дневен ред", коментира за официалния сайт на БФволейбол вицепрезидентът Любо Ганев.