„Има варианти чужденец да поеме отбора на Марек Юнион Ивкони. Сред кандидатите има чуждестранни специалисти, освен български”, заяви за Гонг президентът на дупнишкия тим Ивайло Константинов. Босът на финалистите за Купата на България обаче допълни: „Не ми се иска да казвам кои са вариантите за треньор в момента, защото няма да е приятно за тези, които не бъдат одобрени. Най-късно в сряда ще изберем новия наставник.”

В същото време обаче мениджърът на Марек Людмил Найденов заяви: „Едва ли ще е чужденец. С младите момчета трябва да работи специалист, но да могат да се разбират. Следващата седмица ще седнем и ще обсъдим вариантите”.

Изборът за треньор на Марек ще бъде определящ и за бъдещето на капитана Георги Лазаров, който бе под наем в Дупница. Същото се отнася и за либерото на тима. Младен Младенов пък се връща в Марек през следващия сезон.

Ивайло Константинов коментира и темата за залата в Дупница: „Работи се по въпроса, нужно е обаче време да за съгласуване с общинския съвет. Проектите са факт”.