Диагоналът Брадли Хънтър и волейболният Хебър Пазарджик се разделиха. Канадският реализатор напуска България и ще продължи кариерата си в чужбина. Ръководството на шампиона Хебър благодари на състезателя за приноса му към всички значими постижения през изминалите години, като му пожелава много здраве и нови спортни върхове в развитието му.

Хънтър пристигна в Хебър през 2018 година и се превърна в звезда на отбора. Той бе в основата на възходящата градиция на Хебър, който за изминалите четири сезона се превърна в абсолютен хегемон на родното първенство и вече е разпознаваем в Европа.

Канадецът беше главен герой в абсолютно всички успехи, които Хебър постигна през последните четири години както на национално, така и на европейско ниво.

"След невероятния сезон и невероятните четири години в Пазарджик е време да си тръгна. Искам да благодаря на всички фенове в Пазарджик, на феновете от цялата страна, че ни подкрепяхте. Радостен съм, че този сезон успяхме да изиграем толкова страхотни мачове за вас. Пожелавам на клуба и на Пазарджик успех. Разбира се ще гледам. Благодаря ви много", каза Гънтър на сбогуване с Хебър.