Българският капитан на Ираклис Пламен Константинов коментира поведението на „червените” фенове при победата с 3:0 гейма над ЦСКА в София. Бившият волейболист на Левски бе освиркван и псуван на „майка”, но въпреки това остана на игралното поле.

„Можеше да не влизам в игра, дори след първия гейм ми предложиха да изляза, но ме псуваха на "майка" и реших да остана да поиграя. Очаквах това поведение на феновете на ЦСКА, но в крайна сметка майка ми няма нищо общо с клубната ми принадлежност била тя бивша или настояща”, коментира Гибона.

„Мачът събра публика и това е радостното. Имаше хора, имаше интерес независимо, че двубоят бе без значение. Няма по-хубаво нещо от това да са пълни трибуните. Винаги има различно усещане да играеш срещу сънародници. Различна е тръпката, но все пак ние сме професионалисти и играем за клубовете си. Има такъв момент, но той изчезва като излезеш на игрището. Нямам нищо против феновете на ЦСКА да подкрепят отбора си, но това, че псуват по този начин никой не го заслужава. На моменти прекалиха с псуването. Опитвам се да не обръщам внимание на това”, допълни Пламен Константинов.

От своя страна наставникът на ЦСКА Александър Попов заяви: „Шамара е голям. Тежко е да загубиш всичките си мачове в Шампионската лига, независимо какво си показал на полето и как си играл. Надявам се, догодина живот и здраве дай Боже пак да участваме в Шампионската лига и да имаме по добър резултат. Естествено си извлякохме много поуки, но те не могат да бъдат изразени с думи, а само с чувства.”