След острото изказване на Пламен Константинов за мениджърите, които съботират трансфери на родни волейболисти в чужбина с ултиматуми и заплахи, се появиха много реакции.

Един от визираните много трансфери бе този на Тодор Алексиев. Националът е искан от Мостостал, Бидгош и италиански клубове. За последно в България посрещачът игра в Левски Сиконко и това е тима, който държи правата му. Мениджър на Алексиев е Любомир Герасимов.

Именно Герасимов също пожела да изкаже мнението си за родните мениджъри: „Наистина има псевдомениджъри. И затова ние подадохме документите си за лицензиране от БФВ като агенция Балканспорт и истински мениджъри, за да продължаваме да даваме оферти на много клубове и състезатели. Няма обаче никъде доживотни договори. Що се отнася до трансфера на Тодор Алексиев. Недоразумения няма. Правомощията по договарянето са изцяло дадени на Мартин Стоев. Мостостал обаче в момента изчакват за финализиране на договора. Посрещането на Тошко интересува поляците. Не съм в течение на заплахи от страна на Иван Ботев. С посредничеството и на една италианска агенция се стигна до този оферта, която агенцията ми Балканспорт даде на Левски Сиконко. След това сините са упълномощили Пламен да разговаря с президента на Мостостал. Спокойно Гибона може да се регистрира като мениджър, пожелавам му успех”, каза Герасимов.