Мениджърът на Левски Георги Захаринов бе доволен, че „сините” волейболисти са играли пределно мобилизирани и заслужено са победили ЦСКА:

„Най-накрая излезнахме така концентрирани както очаквах и в предните мачове, но все нещо не се получаваше. Явно сме такъв отбор, че трябва да се опре ножа до кокала за да се концентрират на това ниво, на което трябва. Изигравайки концентрирано мача, нормално е, все пак сме с малко по-голям опит. Не смея да кажа, че сме по-силни като единици, но по-голям опит съм обеден, че имаме.”

Захаринов изрази увереност преди полуфиналната серия срещу Пирин Разлог, в която домакинското предимство няма да бъде на страната на Левски:

„С нашия отбор поне един от двата мача в Разлог ще го спечелим. Влизаме в серия, където трябват 3 победи, не 2, така че една загуба не се явява фатална. Въпросът е да не направиш две подред, смятам, че това няма да го допуснем в Разлог.”

Мениджърът не пропусна да похвали възхода в играта на Николай Учиков, който бе с най-голям принос за победата над „армейците”:

„Играч номер едно на мача е Учиков. Това, което го чакахме цяла година, освен Методи Ананиев още един нападател да се разиграе така както трябва. Учиков показа, че може.”

Захаринов каза още, че финалите за Купата на България ще бъдат ръководени от чужди съдии.