Френски мениджър следи участничките на турнира за Купата на България по волейбол. В зала Универсиада вчера седем часа изкара Филип Андре. Той търси нови таланти, които да бъдат трансферирани не само във френското първенство, но и в други надпревари. Андре е личен мениджър на Мис Турнир 2007 Вяра Хаджимоскова, която миналия сезон игра именно във Франция.

Филип Андре още миналата година обеща да дойде за Купата и да види участничките в българското първенство. От пръв поглед той набеляза няколко момичета, с които ще говори и ще вземе необходимите касети с техни мачове.

Днес в зала Универсиада ще си изиграят четири мача от втория ден на турнира за Купата на България. От 14:30 часа излизат Спартак Варна и Спартак Плевен, от 16:00 - Академик София и Марица Пловдив, от 17:30 часа и дербито между Славия и Левски Сиконко, а другият завързан мач и ЦСКА – Локомотив София от 19:00 часа.

Двубоите са под ръководството на чужди рефери, участници в съдийския курс в София. Настъпиха промени на програмата за утре:

14:30 часа: Локомотив София – Спартак Варна

16:00 часа: Спартак Плевен – ЦСКА

17:30 часа: Марица - Славия

19:00 часа: Левски Сиконко – Академик