Наставникът на Дея спорт - Франческо Кадеду, не скри разочарованието си от загубата от ЦСКА, която изравни резултата в 1/4-финалния сблъсък между двата отбора. Той отчете, че отборът му е направил много грешки, но за него решаващо е било отсъствието на Георги Братоев.
“Мисля, че когато и да извадиш важен състезател във всеки отбор е голям проблем. Опитен играч като Георги Братоев няма как да не липсва. Играхме много добре три гейма и след това започнахме да правим много грешки на сервис и в атака. Не беше в нашите планове. Не е лесно да се разбере и анализира мач като този, в който съперниците ни направиха доста точкови блокади. 
 
Естествено, че не сме свикали да играем с Боби като разпределител, но той трябва да е готов да замести Георги. Нормално е да не изиграе най-дорбия си мач, но ние като цяло направихме много грешки. Според мен всички започнаха добре, след това загубихме концентрация и направихме много лични грешки. Това е волейболът, сега трябва да се фокусираме върху двубоя в събота. Нямаме скрити козове. Може би отново ще бъде много дълъг мач, но се надяваме да излезнем победители. ЦСКА е много добър отбор, имат двама играчи в идеалния състав от редовния сезон. Надявам се обаче да ние спечелим", заяви наставникът на гостите Франческо Кадеду.
 
Автор: БТА/Ива Кръстева