Привърженици на ЦСКА от цялата страна се организират отново да подкрепят любимия си тим утре в Самоков в първия ½-финал от турнира за Купата на Европейската волейболна конфедерация. Армейците приемат полския ЗАКСА Кенджеджин Кожле от 19:30 часа в Арена Самоков. Любопитно е, че съперникът идва у нас без свои привърженици.

Както и при предишните евросрещи волейболистите на Александър Попов ще имат подкрепата на своята публика. От мерки за сигурност и за да се предотврати почитатели от отдалечени краища на страната да останат извън залата, организаторите отново предупреждават, че вратите на съоръжението ще бъдат отворени около 17:30 часа, а при напълване капацитета на Арена Самоков, достъпът ще бъде преустановен. Поради това от ВК ЦСКА съветват своите фенове да дойдат по-рано, за да са сигурни Отново охранителните органи ще вземат сериозни мерки, за да се предотвратят ексцесии.

Самите фенове и агитки пък припомнят на своите членове, че отборът е на крачка от изхвърляне от европейските волейболни турнири и само един предмет (дори монета или запалка) на игрището може да коства мястото на ЦСКА във всички надпревари под егидата на ЦЕВ и догодина.

Полуфиналната среща реванш е в неделя от 16 часа в Полша.