След точно два месеца без волейбол в България, е време за анализи и равносметки. Това ще се случи тази вечер в предаването „Златният гейм“ от 20:00 часа по DIEMA SPORT 2. 

В него ще видите реакциите от взетите решения в условията на криза. Срещаме ви с шампионите от Нефтохимик – колко различно е да получиш титлата по служебен път, как отборът успя да надделее над Хебър в редовния сезон на Суперлигата и какви са шансовете за атака на Шампионската лига след рано приключилата селекция за следващия сезон - отговорите от треньора на бургазлии Николай Желязков.

Президентът на Хебър Александър Иванов: Искане за справедливост -защо Хебър отнесе въпроса за края на сезона до административния съд, бяха ли допуснати грешки, за да остане отборът на второ място преди обявяването на извънредно положение и как тимът от Пазарджик ще се върне по-силен след няколко месеца?

В студиото ни гостува Евгени Иванов, който се завърна на ръководен пост във федерацията по волейбол след 3-годишно прекъсване.

В края – спомняме си за легендата Тодор Симов и отбелязваме 70-годишния юбилей на друга голяма фигура – Таня Гогова.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.