Точно преди една година – на 14 февруари 2007 година, в студиото на Дарик радио в предаването „Гол линия”, волейболният национал Тодор Алексиев и бъдещата му съпруга Ваня обявиха годежа си! 365 дни по-късно, отново на Свети Валентин, след като се повеселихме на страхотната им сватба, двамата чакат първото си дете. Ваня Алексиева е бременна в петия месец и съпругът й не я лишава от нищо.

Навръх празника на влюбените проверихме как са двамата – безгрижно почиващи си заедно, гледайки се влюбено, очакват голямото събитие през средата на юли.

„Не си спомням много от 14 февруари 2007, доста бързо станаха нещата, предложих й, тя прие, а и бяхме нагости в Дарик радио, когато го обявихме. Оттогава се ожених, а от това по-хубаво няма. Но и от сватбата не си спомням много – обикалях като цветарка по масите, губят ми се моменти, трябва да гледам пак видеозаписа . . . Аз избирам Свети Валентин пред Трифон Зарезан. Днес и всеки ден й казвам, че много я обичам и че е най-хубавото нещо, което ми се е случвало. За подаръци не искам да изпадам в подробности. Не я спирам да си угажда. Надявам се да съм готов да стана татко, собственият ни дом е почти готов. Искам да пожелая на хората, които са влюбени да изпитат това щастие, което изпитвам аз към Ваня. Ще ви поканя и на следващото ни щастливо събитие – когато ставам татко” сподели Тодор Алексиев пред Гонг.

Много неща се промениха в съвместното им съжителство – след престоя си в Нефтяник Уфа, след дебюта си в италианската Серия А1, след бронзовия медал с националния отбор от Световната купа в Япония, те отново живеят в София, а Тошко играе за Левски Сиконко. Пожелаваме им и занапред да се обичат толкова силно, да продължават да доказват, че двама Телци могат да живеят заедно, да отгледат с любов, хармония и ласки първото си дете, а Тошко да посвети медала си от Олимпиадата на тях – на Ваня и бебето.