Две са основните притеснения в лагера на ЦСКА от здравословно естество часове преди срещата реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига. Центърът Николай Николов срещна лошо палеца на дясната си ръка с топката при атака на вечерната тренировка. Диагоналът Филип Майо пък получи болки в левия глезен. Треньорският щаб се надява тези болежки да не се отразят на играта довечера от 19 часа срещу Ресовия в Жежов. Масажистът Максим Михайлов веднага реагира, за да могат Николов, Майо и останалите играчи да са в кондиция за мача си от плейофите с най-добрите 12 тима в лигата.

ЦСКА ще бъде в червени екипи, а полските играчи в черно. Съдии на мача са словакът Журай Мокри и румънецът Силвиан Лингу. Супервайзер на Европейската волейболна конфедерация – Ван Буул. Интересното е, че първият рефер тази вечер Мокри бе втори съдия при гостуването на червените и загубата с 0:3 гейма във Франция на Тур.

Днес Николай Иванов и компания ще имат едно леко занимание в залата. Снощи бе сериозната и дълга тренировка, след която няколко фена на Ресовия събраха автографи от българите. Александър Попов също се разписа върху своя емоционална снимка по молба на поляк. Две деца път обиколиха няколко от армейците с молба да им дадат фланелките си.

Два малчугана пък помагаха на тима от Жежов в тяхното занимание. Преди ЦСКА, час и половина тренираха играчите на Любомир Травица. Едно от дечицата в екип на Ресовия бе синът на посрещача от Беларус Ален Ахрем. С няколко помощници екснаставникът на Сърбия максимално изпоти тима си. За целта използва скъпата машина за сервис „VB Attack”, каквато имат националите на България и специални кошове в краищата на мрежата за разпределителите.