Мъжкият волейболен тим на Добруджа 07 направи полезна проверка преди гостуването си на Пирин в среща от 11-ия кръг на Суперлигата при мъжете.

Възпитаниците на Мирослав Живков отстъпиха с 4-1 гейма на румънския Томис (Констанца) пред близо 400 зрители в зала "Добротица", информират от пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07.

Гостите, водени от бившия ни национален селекционер Мартин Стоев, и в чийто тим като титуляри играят българите Андрей Жеков, Дмитрий Бахов и либерото Владислав Иванов, спечелиха първите три части с 25-21, 25-21 и 25-20. Двата тима се бяха разбрали да изиграят пет гейма в спаринга, като в четвъртия северните ни съседи, които са четвъртфиналисти в силния евротурнир за Купата на ЦЕВ надделяха с 26-24, а в последната част домакините, които стояха достойно на терена след зимната пауза, се наложиха с 15-11 точки.

Тимът на Добруджа 07 ще отпътува за Разлог тази вечер в 23 часа, а утре ще направи 2 тренировки в залата на предстоящия противник. Мачът между двата отбора е този петък.