Волейболната звезда Димо Тонев посрещна подобаващо волейболистите на Зенит в хотела си „Свети Георги” на Боровец.

„Никакви претенции, останаха доволни от обяда. Сервирахме веднага след като пристигнаха. Мисля, че им хареса. Съжалявам, че не успях да се видя с моя приятел Владимир Алекно”, сподели Димо пред Гонг.

В разговор между него и водача на руския гранд става ясно, че щабът на съперника е преценил, че си е свършил работата в груповата фаза на Шампионската лига и използват двубоя с ЦСКА за почивка преди следващите решителни битки.

„Очаквам публиката в Арена Самоков отново да мотивира нашите играчи. Плюсът за ЦСКА е, че Зенит няма сработка на състава в този му вид, въпреки че във втория тим има много младежки и мъжки национали. Не са за подценяване, но се надявам резултатът да е в полза на България. Дали ще се продължи в Шампионската лига или за Купата на ЦЕВ, не е толкова важно. Важното е, че отново се говори за български отбор в Европа.”-коментира волейболният спец сега в ролята на хотелиер.

В Самоков има плакати за мача утре, макар и не много, но хората в града упорито коментират последния мач за ЦСКА в груповата фаза на Шампионската лига.