Всички участници в „Купа Пирин 2007” ще получат като подарък чанове от домакините Балканстрой и Община Разлог. Медните звънци, които се закачват на овцете, за да не се изгубят по време на паша са символ на града.

По един чан и още изненади ще бъдат връчени на всеки волейболист от отборите на Будванска Ривиера, Ираклис и Динамо (Букурещ) довечера на официалното закриване на турнира.

Треньорът на Пирин Любомир Герасимов днес има рожден ден и състезателите искат да му поднесат като подарък чиста победа с 3:0 гейма, каквато постигнаха в приятелския мач във вторник.

Черногорци очакват труден мач. Христо Цветанов и Красимир Стефанов ще търсят представяне на ниво преди предстоящите контроли с ЦСКА в София, старта на местното първенство и участието си в CEV CUP. Преди дни тимът от курорта Будва бе на турнир в Германия и спечели Купа Будва, а едва от 12 септември с тях е националният център Цветанов.

„Благодаря на Краси Стефанов, че ми помогна да си намеря отбор. Не знам още със сигурност дали съм в националния тим за Световната купа в Япония, само приятели ми казаха след информации по медиите, никой не ми се е обаждал. Странно е, че когато бях в състава не си намерих тим, а като не попаднах в него ме взеха. Националният отбор не е терен за решаване на личностни проблеми, чакам повиквателната в Будванска Ривиера”, коментира Христо Цветанов.

Мажоретки отново ще радват зрителите в зала „Септември” довечера на финала и мача за 3-4 място.

Ръководството на Пирин обяви конкурс за талисман на отбора. Феновете трябва да нарисуват или опишат своите идеи, да ги пуснат в специални кутии в залата, а победителят ще получи 62-инчов цветен телевизор.