Бившият национал Христо Цветанов, настоящите такива Георги Манчев, Александър Симеонов и Симеон Александров, както Златко Кьосев, Василий Петров и Ивайло Лалов ще играят за Левски Боол през следващия сезон във волейболната ни Суперлига.

Смилен Мляков, който взе участие в първа тренировка на сините преди обяд обаче е под въпрос. От стария състав на Левски остават всички момчета без Жани Желязков, който отива в Равена и Красимир Гайдарски, който ще подсили КВК Габрово.

Първият италиански треньор на тим у нас Джузепе Лорицио има 4 седмици да избере измежду 25 момчета, на кои ще разчита през сезона. Познатият повече като Пино Лорицио събра за първи път Левски Боол преди обед в зала „Христо Ботев” и комуникира с момчетата предимно на италиански и ангрийски, а помощникът му Петър Шопов и Мляков помагаха с превода. Кондиционнен треньор пък ще бъде Николай Цветков.

Цветанов, Манчев, Симеонов и Александров ще играят за Левски Боол

източник: LAP.bg, Илиян Телкеджиев

След запознанство и кратък разговор, 20 волейболисти, сред които още Димитър Маринков и Георги Топалов взеха участие в първата тренировка.

В заниманието не се включиха Георги Манчев, Христо Цветанов и Александър Симеонов, както и 2-3 момчета от юношеския тим, които ще се присъединят по-късно.

Сините ще тренират предимно в Студентски град, като ще се редуват с националите. Владимир Николов, който е съветник на клуба, също ще поддържа форма с отбора до заминаването си за Франция.

На първата тренировка за сезон 2013/2014 на Левски Боол за кратко се появи и Велизар Кьосев от ЦСКА.

Цветанов, Манчев, Симеонов и Александров ще играят за Левски Боол

източник: LAP.bg, Илиян Телкеджиев