Носителят на Купата на България ЦСКА излиза довечера в първи домакински мач от волейболната Шампионска лига. Червените срещат в Арена Самоков от 19:30 часа бившия първенец в елитната надпревара Тур. Французите са трети в група Б, а българите – четвърти. Вероятно Александър Попов ще заложи на същата стартова шестица както в мача със Зенит в Казан, който ЦСКА загуби с 1:3 гейма. Очаква се втори мач като либеро да изиграе играещият пом.треньор Даниел Пеев.

Гонг научи, че след мача с Тур ЦСКА ще трансферира двама свои играчи в елитното волейболно първенство на Франция. Волейболният мениджър Иван Ботев обяви, че включеният в групата на армейците за мача довечера в Арена Самоков Стойко Ненчев е възстановен и до дни ще замине за Франция, където ще подпише договор. В страната на тур вече е друг червен играч – Георги Вълов. Световният шампион за военни от Канада 2004 и бивш български национал вече тренира с новия си френски клуб.

Междувременно букмейкъри променят залозите си и дават все по-голям шанс на ЦСКА срещу Тур довечера. След като бяха сочени за аутсайдери, Николай Иванов и компания почти изравниха коефициента си с петлите.

Фенклубът на ЦСКА обяви цената от 5 лева на екскурзията до Самоков за мача от Шампионската лига. Автобусите с фенове тръгват в 17,00 ч. от стадион „Българска армия". За членовете на фенклуба пътуването струва само 2 лева. Дамите пък ще пътуват безплатно.