Волейболният ЦСКА пак е определен за аутсайдер за мача си от Шампионската лига тази вечер. „Червените” гостуват на френския Тур от 21:30 часа българско време и това е единствената среща от мъжкия поток на най-престижния клубен турнир на Стария континент за днес.

Българският букмейкър Еврофутбол определи армейците за аутсайдери, като възможността да бият във Франция е оценена с коефициент 3.18, докато бившите европейски клубни шампиони от Тук получиха 1.10.

При предишното си гостуване миналата седмица ЦСКА също бе определен за аутсайдер и загуби с 0:3 гейма от Уникаха Алмерия. Сега част от световните букмейкъри не включиха тази среща в тиражите си. При домакинския си мач ЦСКА би Тур с 3:2 гейма в Самоков.

Утре в Русия Зенит Казан приема испанците в качеството си на водач в класирането в група Б на Шампионската лига. ЦСКА са на втора позиция с 2 победи и 2 загуби, която дава шанс за класиране за следващата фаза на турнира. С по един успех и две поражения са Уникаха и Тук, като тимът от Алмерия има по-добро геймово съотношение, което им дава третото място.

При жените в Шампионската лига Ева Янева с Кан гостува на Риека в Хърватия, като съставът от фестивалния град е на първо място с една загуба, а волейболистките на Риека са без успех до момента.