Тази вечер е последният мач от редовния сезон на волейболната Суперлига при мъжете. От 17:30 часа в зала “Васил Симов” ЦСКА приема Пирин Балканстрой от Разлог, за да се определи първият тим в редовния сезон на мъжкото ни първенство.

Червените към момента са лидери с 62 точки след 21 победи от 21 мача, а на втора позиция са играчите на Мирослав Живков с точка по-малко и актив 20 победи и 1 поражение. Съставът от Разлог, вече без Костадин Стойков в състава си, вчера тренира в залата на 4-ти километър и е настанен в комплекса на Дианабад до мача довечера.

С този двубой завършва редовния сезон на Суперлигата и предстоят ¼-финалните плейофи, в които първите 8 тима ще спорят в серия до 2 победи от 3 срещи. Двойките ще бъдат определени спрямо класирането 1-8, 2-7, 3-6 и 4-5, като към момента те са ЦСКА или Пирин - Калиакра (Каварна), ЦСКА или Пирин - Габрово, Нефтохимик - Монтана и Марек Юнион Ивкони - Левски волей.

Първите мачове са на 2 април, реваншите на 5-ти, а евентуални трети срещи на 7 април. Полуфиналите са на 10-и, 13-и и 15-и април, а финалната серия е на 18-и, 21-и и 23-и април.