Българският ЦСКА е сочен за аутсайдер, според букмейкърите в мача си от Шампионската лига срещу Уникаха. Червените гостуват от 21:30 часа в Алмерия, като шансовете на домакините за успех са два пъти по-големи от тези на армейците.

Уникаха е на последно място в Група B с три поражения. Също довечера, но половин час по-рано във Франция е другият мач от потока, в който Тур посреща лидера Зенит Казан.

Костадин Стойков с турския шампион Истанбул Сехир Беледиези претърпя трета загуба, след като падна от Ресовия Жежов с 0:3 гейма пред 4304 зрители. Българинът завърши с девет точки, а тимът му е трети в потока.

Сензационна загуба претърпя Ева Янева с френския си тим Кан, след като бяха надиграни от Бергамо в Италия с 3:1. Тимът от фестивалния град има малко поражения в последните години, като в местното първенство има 11 победи от 11 мача. Янева реализира 9 точки при поражението. Довечера от същия поток на женската Шампионска лига Диана Ненова със своя тим от Белгород гостува на ЗОК Риека.

Капитанът на България Владимир Николов с Кунео също има евромач днес. Италианците гостуват на Селвер Талин в мач от CEV Cup.