Абсолютно нелогично ВК Левски Сиконко уволни треньора на жените Страхил Балов само седмица, след като тимът спечели драматично Купата на България с 3:2 срещу ЦСКА.

Екс-наставникът вече, останал шокиран и изненадан от новината, която му била съобщена от почти неизвестния президент на клуба.

„Мисля, че изградих колектив. Изиграхме добри мачове, опитах се да направя отбор, готов да спечели шампионата. Не съм имал конфликти, истината е, че ми предложиха да стана главен мениджър на клуба, но отказах, защото амбицията ми е да работя като треньор. Това ми харесва. Професионалист съм и го приех нормално. Вече имам някакви предложения, може отново да работя в чужбина. Ще видим.”- сподели пред Гонг Балов.

Жалко, че у нас все още парадокси или хора, които не са доказани специалисти, диктуват събитията в спорта. Накъде ще тръгне женският волейболен тим на Левски с новия си треньор, ще успеят ли момичетата да се адаптират, ще бъдат ли отново силен конкурент на червения съперник, ще покажат резултатите на терена.

Иначе абсурдите у нас са ежедневие, сякаш свикнахме…