Старши треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов сподели след загубата с 1:3 гейма от Ресовия Жежов в Шампионската лига, че най-вероятно клубът ще претърпи сериозни санкции заради действията на феновете по време на двубоя. Наставникът даде да се разбере, че във втория двубой в Полша тимът му ще отиде с идеята да надиграе своя съперник.

„Получи се интригуващ двубой. Ресовия е класен отбор, който ни надигра с по-добър начален удар. В първия гейм играхме добре до 20-та точка. Втората част я проспахме, а в третата, въпреки ексцесиите успяхме да се върнем в мача. В четвъртия гейм отново бяхме близо до победата, но грешни решения в някои ситуации ни струваха загубата”, сподели Александър Попов след края на мача.

„В един евентуален тайбрек всичко можеше да се случи. Случилото се в третия гейм е избор на публиката. Сигурно ще понесем наказание и глоба. Отиваме в Полша, за да играем волейбол", коментира след двубоя старши треньорът на ЦСКА.

Старши треньорът на Ресовия Любомир Травица каза: „Знаехме, че ще бъде много тежко и затова сме толкова щастливи. Нанесохме първа домакинска загуба на ЦСКА. Бяхме много концентрирани и мотивирани.”