20 злоти, или 6 евро, струва билетът за решителния 1/8-финален мач довечера от Чалъндж Къп между полския Ресовия и Лукойл Нефтохимик в Жежов.

Двубоят на българските шампиони е от 19:00 часа наше време. След успеха в първата среща в зала Младост в Бургас, при поражение на Иван Станев, Николай Николов и компания в Жежов, ще се играе нововъведеният Златен гейм.

Бургазлии са пътували нормално до Жежов и са се настанили снощи към 19:00 часа. Вчера тимът воден от Северин Димитров отлетя с 30-минутно закъснение. Тази сутрин играчите ни са тренирали в залата на Ресовия „Подпромие”.

„Интерес към мача има. Билетът е 20 злоти, което е към 6 евро. Надявам се многото публика де бъде допълнителен стимул и дразнител за нашите волейболисти. Те могат да покажат най-добрата си игра, да играем добър волейбол, пък каквото стане”, каза за Гонг от Жежов мениджърът на Лукойл Нефтохимик Огнян Томов.

„Настроението е добро, а дали ще се класираме, ще разберем довечера. Залата наистина е много хубава и на всеки клуб би му се искало да има такова съоръжение за 4500 зрители. До момента не сме имали много допирни точки с поляците, на техническата конференция имахме повече контакт с комисаря на срещата”, заяви още Томов.