Връзката на Ана Иванович и баскетболиста Иван Паунич приключи бързо и изненадващо, точно както се появи в жълтата преса.

По-малко от седмица, след като сръбската преса разпространи информацията за любовното увлечение между Ана и Иван, тенис звездата е прекратила взаимоотношенията им. Преди това двамата били заедно около три месеца, но начинът, по който Паунич афиширал любовта им, подразнила Иванович, и тя преценила, че не може да продължава да се вижда с него.

Иван Паунич изведнъж започна да демонстрира открито любовта си, като подкрепяше в социалните мрежи с непрекъснати съобщения Ана, докато тя играеше на различни турнири по света. За капак на всичко, папараците се добраха и на снимка на двойката.

След като медиите в Сърбия осъзнаха, че Иван и Ана всъщност са гаджета, те веднага разкъсаха и двамата за повече информация, което обаче се отрази негативно на връзката им.

Малко след публикациите в пресата, Ана се обадила на Иван, и му казала, че това е краят помежду им, признава самият баскетболист пред сръбския "Блиц". Близък приятел на Иванович потвърди - "Ана ми сподели, че се е разделила с Иван. Цялата история придоби прекалени размери, и напрежението върху двамата бе твърде много. Раздялата бе неизбежна," казва източникът.