Топ аматьори от всички краища на България се събират в комплекс Uva Nestum Wine & SPA до Гоце Делчев, за да излъчат шампионите в предпоследния турнир на Уикенд тур за годината. Uva Nestum Open II започва с тренировки и аклиматизация.

В събота са мачовете в групите, а в неделя ще бъдат излъчени шампионите на сингъл при мъжете и при жените. Всички участници имат гарантирани най-малко три мача, а синоптиците обещават отлично за игра време.

Фаворити за титлата при мъжете са Калоян Георгиев, който спечели тенис ваканцията Green Life Open 2019 в началото на септември, както и Атанас Апостолов. Той триумфира преди мeсец в Santa Marina Opеn II и ще използва набраната инерция за нова турнирна победа.

Всички участници и гости в Uva Nestum Open II ще се включат в уникални дегустации на вина, произведени в избите на комплекса.

Петзвездният Uva Nestum приема семейната тенис и СПА верига за втори път през тази година и гарантира отлични условия за спорт и почивка. За свежестта на гости и участници ще се погрижат от минерална вода „Девин“. Всички могат да разпускат в луксозния СПА център на хотела и да заредят батериите си, заобиколени от красивата природа в региона.

Последният турнир на Уикенд тур за 2019 ще се проведе от 8 до 10 ноември в Hot Springs Medical & SPA Hotel в село Баня до Банско.