По време на пресконференция на отбора на Европа преди Laver Cup, Александър Зверев направи шеговито предложение, че Григор Димитров ще трябва да се съблече на корта, ако европейците спечелят турнира. Журналистите използваха момента, за да попитат българския тенисист за благотворителния мач с Новак Джокович в София, където двамата се съблякоха на корта в знак на забавление за феновете.

"Надявах се да не споменавате това", каза със смях Димитров. Той добави, че ще остави съотборниците си да решат какво да направи при евентуална победа на отбора на Европа. Григор сподели, че е изключително благодарен на Джокович за подкрепата по време на благотворителния мач в София, където събраните средства са отишли за неговата фондация.

Зверев обаче не пропусна възможността да се пошегува, като прекъсна Григор с коментара: "Григор ще остане гол на корта, когато спечелим, за да зарадваме жените фенове по трибуните. Също така и заради нашия капитан Бьорн Борг."

Пресконференцията премина в приятелска и хумористична атмосфера, като тенисистите демонстрираха добро настроение и очакване за надпреварата.