Никол Шенрцингер определено има добър вкус за красивото и елегантното. Добрият усет за красивото и стилното не си личи само от красивите тоалети, с които виждаме певицата на различни събития, но важи с пълна сила за красивата ѝ къща в Лос Анджелис. Домът на Никол е разположен в по-високата част на града.
От него се открива прекрасна гледка към центъра, а в много чист и слънчев ден се вижда плажа в далечината, споделя певицата в ново видео за Architectural Digest, което е качено в официалната им страница в Youtube.

Стилът на дома отразява изцяло душевността на поп звездата.

Светъл, голям, просторен и на няколко нива.

Instagram
76 снимки

Шерцингер споделя, че живее в къщата от близо две години. Избрала е именно този имот, защото се е влюбила в гледката.
Наложило се е да премахне няколко стени и да слее пространствата, както и да промени някои от прозорците, за да се получи едно голямо отворено пространство с невероятна гледка към Лос Анджелис. 

В къщата преобладават светлите тонове, има много мрамор и тъмно дърво за акцент. В дома на звездата няма да забележите твърде много мебели, картини или излишни аксесоари. Всичко е поставено на конкретно място, картините са по-скоро модерни и дори авангардни, пасващи идеално на пространството.
Дневната е уютно декорирана и изглежда удобна. Именно тук Шерцингер релаксира, кани близки и роднини, с които могат да разговарят с часове.

Певицата не крие, че е много тих човек и предпочита да не разкрива твърде много от своя интимен свят, но позволява на камерата да надникне в спалнята и дори в банята на звездата, в която има огромна душ кабина с много мрамор, който е любим на Никол.

Ако си мислите, че всичко се ограничава само до тези няколко стаи, то сериозно сте се объркали. Никол е голям почитател на киното, най-вече на мюзикалите.
Ето защо в жилището има голям киносалон, оборудван с всичко необходимо за едно приятно изживяване с приятели и семейство.

Vesti.bg