Директорът на турнира Кей Годкхинди благодари специално на Българска федерация по тенис и г-н Стефан Цветков за неуморната работа и подкрепа, за да може Sofia Open да бъде факт. Турнирът бе отлично организиран и впечатли световния тенис елит.

На награждаването присъстваха бившата номер 4 в света Магдалена Малеева, Весела Лечева – министър на младежта и спорта, Екатерина Генова - зам. председател на УС на БФТ, Ан Ласер - ATP Supervisor и Сагари Годхинди – представител на притежателите на лиценза на София Оупън – Брандплюс и директор на компанията

Директорът на турнира Кей Годкхинди говори на корта преди награждаването на финалистите.

„Какъв невероятен финал. Поздравления за нашия нов шампион Марк-Андреа Хюслер за фантастичната победа днес. А също и на Холгер Руне за страхотното представяне в този финал. Беше прекрасно да ви гледам и двамата в София.

Изключително сме благодарни на г-жа Весела Лечева – министър на младежта и спорта, че днес беше с нас и за подкрепата, която ни оказват от министерството. Също така едно голямо благодаря на Националната спортна база.

На нашите дългогодишни партньори от Българската федерация по тенис начело с президента г-н Стефан Цветков - Благодарим ви за невероятната подкрепа и упоритата работа, за да направим това събитие успешно. Стефан Цветков е основната фигура и той докара турнира в София през 2016г.

Той е и основна фигура за постоянния успех през годините в партньорство с Brandplus.

Голямо благодаря на Нова Броудкастинг Груп, които предаваха всички мачове пряко по Diema Sport 3 и бяха страхотен и медиен партньор.

Специални благодарности на Dubai Duty Free - собствениците на правата и дългогодишни поддръжници на това събитие.

Това събитие не би било възможно без другите спонсори и партньори.

Беше страхотно феновете да се завърнат в Арена Армеец тази година – ние сме много благодарни и бихме искали да ви благодарим за подкрепата на играчите през цялата седмица. И не на последно място, огромни благодарности на всеотдайния и трудолюбив екип на Sofia Open, който работи неуморно зад кулисите, за да организира това събитие всяка година", заяви Кей Годкхинди по време на награждаването.