Емил Евтимов от Gong.bg спечели престижния турнир по тенис "NOVA SPORT MASTERS", който премина под отлична организация на корта на комплекс "Белчин".

В надпреварата се включиха 8-те най-добри тенисисти сред служителите на спортната редакция на NOVA и сайта Gong.bg, а Евтимов демонстрира качества и борбен дух от първия кръг.

Във финалната битка той надделя с 2:0 сета над Борислав Борисов, който съумя да затрудни шампиона, но в крайна сметка завърши на почетното второ място.

Преди финала Евтимов се справи със съпротивата на Виктор Врачев в първия кръг, а срещата предложи много емоции и адреналин на корта. На 1/2-финалите колегата от Gong.bg преодоля и Димитър Танев, който имаше аспирации за първата позиция.

От своя страна Боби Борисов спечели полуфинала с Йоана Гочева, а преди това надделя над Диан Станчев. В първия кръг на турнира отпаднаха Владимир Милев и Драган Иванов.

Турнирът премина под вещото ръководство на главния съдия Емил Здравков, супервайзър беше Петьо Борисов, а купата за победителя беше осигурена от Иван Иванов, а публиката окуражаваше всяко отиграване на участниците.

Същевременно на провелото се състезание на картинг пистата редакторът на Gong.bg Николай Пашкуров спечели серията си, давайки най-добро време, но трябва да се уточни, че сериозните му конкуренти сред тях Димитър Григоров и Алекс Марков бяха в други серии, притеснявайки се от предстоящата тежка борба на пистата. Марков дори предпочете да не се пуска в състезанието.