Българската звезда на тениса Григор Димитров и прелестната певица Никол Шерцингер са лудо влюбени един в друг, но не искат да го разкриват. Това твърди в днешното си издание най-тиражният английски вестник The Sun, който се позовава на свои източници. 

Става въпрос за много добър приятел на певицата, който обаче не е пожелал да бъде разкрит. Той обаче твърди, че двамата имат връзка и гледат тя да не става достояние на широката общественост все още. 

"Никол се среща с Григор. Двамата са луди един за друг, много са влюбени. Но в същото време много внимават да не бъдат заснети от папараци, защото не искат да се вкарва напрежение във връзката им от обществеността", съобщава източникът на The Sun пред изданието. 

А че красивата изпълнителка вече няма нищо общо с предишното си гадже - световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън - призна самият пилот. Той сподели пред изданието, че се чувства щастлив от ергенския живот. 

"Досега нямах възможността да се наслаждавам на свободата си като мъж. Още от малък съм в сериозни връзки, а последните две бяха много продължителни. Едната беше, откакто бях 18-годишен, докато навърших 22 и веднага след това влязох в другата връзка, която приключи съвсем, съвсем наскоро. Но определено ми харесва да съм сингъл", сподели Хамилтън. 

Григор Димитров вече отговори пред Нова Телевизия, че двамата с Никол Шерцингер са просто приятели, а той иска жената до него "да е желязна". Но в Англия явно смятат другояче, а и приятелите на красавицата явно твърдят друго.