Британският тенисист Анди Мъри наскоро бе зарязан от дългогодишната си приятелка Ким Сиърс. Макар първоначално да не бяха оповестени причините за решението на Ким, след като новината обиколи света, и те се появиха на бял свят.

Оказа се, че госпожицата се е почувствала пренебрегната от факта, че Мъри отделя повече време на игри с друга…занимавка. Анди определено не е от типа плейбои, но въпреки това успя да настрои чаровната брюнетка срещу себе си. Причината – номер 4 в света прекарвал повече часове с Playstation-а си, отколкото с Ким.

Според близки до Мъри, първото, което хваща, след като остави ракетата, е джойстика. Те твърдят, че той не се отделя от конзолата по седем часа на ден…Което със сигурност не му оставя много други часове за Ким Сиърс.

„Той седи през цялото време като залепен за Playstation-а. На нея в един момент просто й писна. Искаше повече от тази връзка,” казва приятел на Сиърс. Коментарът на таблоидите – повечето мъже, които прекарват дните си пред видео игрите, дори не познават жени като Ким, камо ли да имат такива гаджета…