Във футбола сме свикнали на симулации от играчите в общи линии във всеки един двубой. Но да видим такива симулации на тенис корта е нещо доста необичайно.

Именно това обаче направи американецът Джак Сок, който реши да се превъплати в Неймар по време на полуфинала на двойки от Финалите на АТР в Лондон. Ситуацията се случи в самото начало на двубоя между тандема на Сок/Майк Брайън срещу Джейми Мъри/Бруно Соарес.

Американецът, който миналата година също игра в Лондон, но на сингъл, без да иска се сблъска с една от подавачките на топки Джесика Матюс, след което артистично се просна на земята в миг на "агония". Разбира се, всичко бе на шега и Сок набързо се вдигна на крака, показвайки, че се е пошегувал.

В крайна сметка Сок и Брайън победиха и се класираха за финал, където ще срещнат французите Пиер-Юг Ербер и Никола Маю.

След края на двубоя Сок коментира забавния момент. "Не знаех, че една от нашите подавачки е лайнбекър на Канзас Сити Чийфс. Изиграх го драматично, бе на шега и за забавление."

Сок дори се извини на момичето, което призна, че на момента се е стреснало много.

Сок пък демонстрира, че лошият сезон на сингъл не му се е отразил по никакъв начин. След като завърши 2018-а под №8 в света, този сезон американецът се смъкна до №106. На двойки обаче успехите му през сезона са много сериозни като спечели Уимбълдън и US Open заедно с Майк Брайън, както и Мастърса в Индиън Уелс заедно с Джон Иснър.