Сръбската звезда в тениса Новак Джокович сподели, че едва чака да види как ще се справи като баща. Новак и неговата годеница Йелена очакват първото си дете. „Надявам се, че скоро ще се венчаем, а освен това нямам търпение да разбера как ще се представя в ролята на баща“, коментира Джокович в популярно телевизионно шоу.

„Онова, което ме кара да продължавам напред е позитивната енергия, която получавам от феновете, от приятелите и близките ми. Баща ми купи първата му тенис ракета, която бяха на 4 години и половина, а малко преди това за първи път гледах тенис мач по телевизията. Подкрепата от най-близките е онова, което ми дава сила да преодолея всяко препятствие“, откровено заяви Ноле.

Сърбинът бе категоричен, че иска да се върне на първото място в световната ранглиста. „Мечтата ми беше да стана Номер 1 в света. Беше като да се возиш на влакче в лунапарк и се забавлявах страхотно. Сега искам да се върна на първото място. Винаги имам високи очаквания към себе си“, каза още Джокович, който в момента е в Мадрид, където му предстои участие на турнира в испанската столица.

Интервюто с Джокович вижте ТУК