Доминик Тийм се завърна на корта след дълго отсъствие.  Австриецът участва на турнир от сериите чалънджър в Марбея, където допусна поражение в първия кръг на надпреварата. След това, „доминатора“ бе планирал да участва в Маракеш, но даде положителен тест за коронавирус и  бе  принуден да се изолира. 
 
Сега шампионът от  US Open 2020 отново ще бъде на корта, този път в сръбската столица Белград, а първи негов опонент ще е австралиецът Джон Милман. Тийм обаче разкри, че е имал прекалено малко време за тренировки. 
 
„Готов съм за турнира в Белград и нямам търпение да играя пред феновете тук. Жаден съм за тенис след всичко, което се случи, но знам много добре, че ще е нужно време, за да намеря своя ритъм. Първоначално ще трябва да изиграя доста мачове, за да възвърна нивото си и ми е пределно ясно, че няма да е никак лесно.  Ще дам всичко от себе си и се надявам да постигна няколко победи в Белград, които да ми дадат увереност. Ще видим какво ще стане, не желая да казвам големи думи, просто на този етап искам само да играя тенис“, коментира  Тийм.