Гонг бе единствената медия, която бе допусната до снимачната площадка, на която Карлос Моя без ракета в ръка се развихри. Бившият №1 в световния мъжки тенис бе първият известен мъж, който избра България и по-специално София за място на снимките на рекламен клип, който ще се излъчва из цял свят. Не само мястото е родно и с пловдивски корен, но и екипът, и режисьорът, и идеята, и партньорката му.

Тенисистът със стилен костюм в продължение на няколко часа влизаше в ролята на мъж, изкушаван от жената-дявол. Ани Ангелова, която е само на 16 години, непрофесионален модел, а отлична ученичка в Английската гимназия под тепетата, се превъплъти в жената-вамп, която омайва, но е и омаяна от сексапилния испанец. Продуцент на видеото е президентът на фирма „Камко” Христо Драмов, а сценарист и режисьор - Жоро Торнев.

В 30-секундния клип, който ще се излъчва на четири континента, Моя е сам когато изказва своето послание, после обаче е привлечен от жената-вамп Ани, която седи с червено кресло, тя му споделя, че иска душата му, защото е Дяволът, става, омагьосва го, прегръща го, помирисва врата му, като ароматът я пленява, но остава разочарована – Моя обявява: „Няма как. Просто всичко е в парфюмите - My soul, My touch, My game!” .

За да бъде момичето до Моя в рекламата на последния му парфюм, Ани от блондинка станала брюнетка. Част от косите й бяха превърнати в мини-рогца, поставиха червени лещи на очите й, които да са в тон с яркочервеното червило, а също така временно й сложиха дяволски резци на зъбите. Облеклото й също бе предизвикателно – секси дантелени чорапи, убийствени ботуши и черен корсет.

Любопитното е, че докато в Централния военен клуб в столицата своя клип снимаше Моя, в Испания се работеше по друго видео с участието на член от неговото семейство. Мнозина се чудеха защо по време на всяка една дори минимална пауза на снимките Карлос прекарваше, пишейки смс-и. Гонг научи причината – очарователната му съпруга и дъщеричката му Карла, която е на една 2 месеца участваха в заснемането на реклама на памперси в родината си. Половинката на Моя - актрисата Каролина Сересуела, която преди 9 години спечели националния конкурс за красота „Linda de España” била в основата заедно с бебето си във видеото, с което ще се популяризират памперси, като тя с тенисиста постоянно споделяли впечатления около снимките в София и Испания.