По-късно днес, в двубой от третия кръг на Мастърса в Монте Карло, един срещу друг ще се изправят Александър Зверев и Давид Гофен. 

В досегашните срещи между двамата, винаги се е стигало до трети решителен сет, нещо, което подчерта и германецът. 
Световният номер 6 очаква изключително тежък и непредвидим сблъсък с белгиеца, който ако има ден и играта му се получава, е способен да създаде много проблеми и на най-добрите. 

"От третия кръг нататък вече няма нищо лесно. Важно беше да стартирам с успех и се радвам, че победих Сонего в два сета, за да съхраня сили. Турнирът е много силен, тук са най-големите и всеки един мач е едно огромно предизвикателство. Смятам, че Давид Гофен се чувства добре на клей и двете му победи дотук го показват. Очаквам  да ми бъде доста тежко на корта, защото той е играч със страхотни качества, и когато играе най-добрия си тенис, може да победи всеки. Срещите между нас са много оспорвани, и винаги се е стигало до трети решителен сет, мисля, че така ще бъде и днес. Трябва обаче да спечеля, защото желанието ми е да вдигна титлата в края на седмицата“, каза Зверев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.