Рекордните 60 мъже и жени ще участват в предпоследния турнир на семейната тенис и СПА верига Уикенд тур за 2020 – Sandanski Open II. Надпреварата ще продължи от 16 до 18 октомври, като в петък ще се проведат официалните тренировки. В събота са мачовете в групите от турнира на сингъл мъже и жени, а в неделя са елиминациите на сингъл и турнирите на двойки мъже и смесени двойки. Кметът на Сандански Атанас Стоянов ще присъства на откриването на състезанието в събота.

Точно в 9:00 сутринта той ще удари първа топка на кортовете към Интерхотел Сандански и ще поздрави състезатели и гости, дошли от всички краища на България. Любителският тенис турнир се провежда в града за осма година и популяризира региона като туристическа дестинация в цялата страна. Затова от община Сандански ще обърнат специално внимание на състезанието и ще подкрепят участниците.

В събота вечерта тенисистите и техните близки са поканени на официална вечеря със специална фолклорна програма и участието на диджей. Община Сандански подарява на всички от Sandanski Open II ваучери за посещение на епископския комплекс с базилика в града. Организаторите от Уикенд тур са се погрижили за изненади и по време на надпреварата.

През двата дни от състезанието състезатели и гости ще трупат енергия със скара, осигурена от „Братя Узунови“, а от фирма „Китанови“ ще доставят достатъчно бира. По традиция всички ще разпускат в СПА центъра на Интерхотел Сандански и ще възстановяват от емоциите и умората във външните и вътрешния минерални басейни, а може да се възползват и от предлаганите хидро терапия, масажи и СПА терапии. Награждаването на победителите в Sandanski Open II ще бъде в неделя в 17:00 часа, а участниците в общата снимка ще получат награди от домакините – ваучери за почивка в Интерхотел Сандански.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.