Измъчваният от поредица тежки травми в китките на двете ръце Хуан Мартин дел Потро най-после се пребори с проблемите и ще поднови кариерата си. Това ще се случи в турнира в Делрей Бийч във Флорида. 

В тази надпревара участва и българската звезда Григор Димитров, който е сред фаворитите там. Този невероятен турнир с редица големи имена в него, ще можете да наблюдавате в ефира на Diema Sport и Diema Sport 2, както на нашата платформа Gong Play и, разбира се, ще го отразим подробно за вас и на Gong.bg

Дел Потро не е играл пълноценно тенис в последните три години заради поредица операции. Неколкократно се очакваше да се завърне още през миналата година, но проблемите му все не позволяваха това да се случи. 

Надеждата на аржентинеца беше да е на линия за някой от турнирите в първите два месеца на 2016 г. и това вече е факт за Делрей Бийч. Там големите имена включват още Милош Раонич, Иво Карлович, Кевин Андерсън, Бърнард Томич и редица други. 

Интересното е, че бившият наставник на Дел Потро - Франко Давин - в момента работи с Григор Димитров и евентуален сблъсък между двамата със сигурност би бил много очакван поради тази причина. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS