Българското нашествие във фейсбук профила на Никол Шерцингер продължава. След снимката с целувката между американската певица и българският тенисист Григор Димитров, хиляди българи атакуваха профиля на Шерцингер и нейна снимка направена в неделя. Нешествието обаче не спря с това. Под снимка на звездата в черна рокля с хаштаг "Златен глобус" предприемчиви българи се възползваха от интереса около новата любов на Гришо и започнаха да пускат различни оферти. Под снимката с коментарите на певицата, потребител реши да пусне обява, че продава голф тройка в отлично състояние.

Преди шест дни фотографи уловиха първата целувка между Григор Димитров и американската певица, танцьорка и актриса Никол Шерцингер, а новината заля повечето медии у нас и малко след това започнаха масовите атаки на нашенци във фейсбук профила на новата любов на Гришо.

Българи поканиха Шерцингер "на прасе" в България

Точно преди два дни американската звезда постна снимка във фейсбук, която беше залята от стотици български коментари, но с това нещата не приключват.

Вчера вечерта Шерцингер отново публикува снимка с черна рокля и хаштаг "Златен глобус". И започна нова коментарна окупация на поста й. Един от коментарите е свързан с облеклото на звездата и гласи: "От Асеновград е купена роклята".

Други коментатори шеговито предлагаха оферти, като "Продавам кисело зеле от Петърч" и "Продавам самоковски картофи от Добрич".

Трети обаче се възползваха от българския интерес от Никол и се оказаха предприемачи. Пример е потребител със следния коментар: "Продавам запазен Голф 3. Автомобилът е в перфектно техническо състояние. Като нов е. Сменен е ангренажен ремък и полка. Метанова уредба. Валидни застраховка и годишен технически преглед до май месец 2016 година".

Григор и Никол разкриха връзката си с нежна целувка

Коментарът под снимката не само, че е забелязан и харесан от 26 души до момента към 17:00 ч., но има и заинтригувани от офертата и дори се водят уговорки за преглед на автомобила.

Вижте всички коментари под снимката ТУК

 

#GoldenGlobes

Posted by Nicole Scherzinger on Monday, 11 January 2016