Най-известната двойка в тениса Григор Димитров и Мария Шарапова не може да си почине далеч от фотообективите на папараците. Най-добрият български тенисист и половинката му бяха снимани да се държат за ръка от фоторепортерите на "Дейли Мейл". 

На фотосите те се разхождат хванати за ръка и са във видимо добро настроение. На едната от снимките си личи, как рускинята забелязва напористия папарак и усмивката ѝ леко изчезва. 

СНИМКИТЕ ОТ РОМАНТИЧНАТА РАЗХОДКА НА ГРИГОР И МАРИЯ ВИЖТЕ ТУК!

Вестникът коментира, че по този начин двамата са сложили край на слуховете, които се разпространяваха от известно време, че са прекратили връзката си заради многото ангажименти в различните краища на света. 

На всичкото отгоре Маша е с прословутия пръстен, подарък от Гришо, за който вече се коментираше, че е годежен. Той стои на пръста, на който по принцип се слага такова бижу, но новини за предстояща сватба няма. 

А иначе по-рано в неделя следобед двамата пуснаха снимки от ваканцията си в английската столица, но по отделно. Те обаче не успяха да се скрият от папараците и когато са заедно.