Тенис легендата Борис Бекер е известен с ексцентричните си решения и романтичните си увлечения. Петкратният шампион от „Уимбълдън” има извънбрачно дете от модела Анджела Ермакова, за което се носеха безброй слухове как е заченато в стаята на чистачките в известен лондонски ресторант.

Бекер реши най-после да хвърли светлина върху начина, по който се е появила дъщеря му Ана. Той отрече това да е станало в килера, и обяви за място на „събитието”… стълбите в ресторант „Нобу”! Според Бекер, актът продължил „пет секунди”, а резултатът – вече деветгодишна дъщеря, заради която се разпадна бракът на тенисиста с Барбара.

„Не знам дали в тоалетната щеше да е по-добре, но всъщност всичко се случи на стълбището, така че не бе в килера,” разкри Бекер в предаването Lifestories на телевизия ITV.

Макар че първоначално оспорваше бащинството, сега Бекер признава, че е щастлив да има такава дъщеря. „Уча се с годините. Всичко това ми коства брака, коства ми доста от личния ми живот, но Ана в никакъв случай не е грешка. Имам прекрасна дъщеря и много я обичам,” споделя рижият германец.

Борис Бекер вече очаква и четвърта рожба, от втората си съпруга Лили Кершенберг.