Два турнира остават до най-голямото събитие в календара на Интерактив тенис – последният Мастърс за годината ITL Finals 2018. На 12 ноември начинаещите ще дадат старт на Деветия вечерен турнир „Лото“, домакин на който ще бъде тенис комплекс „Раковски“. Средно напредналите ще се включат в надпреварата на 19 ноември, а напредналите – на 26 ноември. Записването за състезанието вече е отворено, като се очаква голям интерес и от аматьорите, които правят първи стъпки в тениса, и от най-опитните играчи. Вечерните турнири „Лото“ дават шанс на всички да поддържат форма през зимата и да трупат опит в състезателна обстановка на закрито.

В момента във Виа Тенис Стар се играе Осмият вечерен турнир „Лото“, а записването за категория ИТЛ 500 е отворено до края на седмицата.

Осмият и Деветият вечерен турнир категория 500 ще бъдат решаващи за разпределението на местата във финалния Мастърс на лигата. Те са последна проверка за най-добрите от ИТЛ, които ще се борят за първо място в ITL Finals 2018 от 10 до 20 декември. Засега участие в заключителната надпревара са си гарантирали четирима играчи, които са с най-много точки от турнирите категория ИТЛ 500 и Мастърс 1000. Водач в ранглистата е Радослав Владимиров с 2000 точки от първите два Мастърса на 2018. Сигурно място в схемата имат и Камен Маздрашки, Красимир Маринов и Камен Новиков. Останалите четири места ще бъдат разпределени до края на ноември.

Форматът на ITL Finals 2018 е два от три сета, което ще бъде предизвикателство за играчите. Организаторите пазят в тайна домакина на надпреварата, но обещават оспорвани мачове и отличен тенис.

Повече информация за турнирите и за записването за участие можете да намерите тук.