Точно преди финалите на  ATP, които за първа година ще се проведат в Торино, ще станем свидетели на младежкия Мастърс. Осемте най-добри млади тенисисти до 21 години ще се съберат в Милано между 9 и 13 ноември, за да определят шампиона на следващото поколение. От днес сигурен за надпреварата може да се счита и Брендън Накашима.

През миналата година турнирът не се състоя, заради пандемията от коронавирус, но през този сезон надпреварата се завръща. До момента участие в състезанието са си осигурили Яник Синер, Феликс Оже-Алиасим, Себастиан Корда, Брендън Накашима, Лоренцо Мусети и Дженсън Бруксби. Прави впечатление, че трима американци вземат участие в състзанието, като всеки един от тях направи добро впечатление с изявите си през сезона. 

Твърде е вероятно обаче, Синер, който е шампион от изданието през 2019 година да откаже участие, тъй като италианецът има огромни шансове да попадне за първи път сред 8-те най-добри тенисисти в мъжкия турнир. Очаква се и Оже-Алиасим също да не играе в Милано, но поне към днешна дата имената и на двамата фигурират в списъка с участниците.