Никол Шерцингер е истински влюбена в Григор Димитров. 38-годишната певица е в близки отношения с 25-годишния тенисист от юли 2015-та, след като той се раздели с Мария Шарапова. Цялата история разказва списание Fabulous, което вече е на пазара.

Запитана, дали става дума за любов, Никол не скри: „Да, надявам се. Аз съм много любящ човек. Ние сме заедно от доста време, затова живея за момента и съм много щастлива.“

„Хубаво е за момичетата, когато са с хубави момчета. Той е дяволски сладък“, коментира още Никол Шерцингер.

Тя не пропусна и темата за бившия си приятел – пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън: „Мисля, че ние... пожелахме си един на друг всичко най-добро. В интерес на истината, това е в миналото и аз смятам, че всичко, което е минало, трябва да си остане там.“

„Григор е много зает. Той има собствена кариера, но се надяваме, че ще дойде да ме посети (докато снима предаването X Factor). И двамата пътуваме много, но е приятно, когато успяваме да намерим време един за друг. Тогава можете да го оцените“, коментира още чаровната певица.

„Добре е, че и двамата имаме своя собствена кариера и пространство да се съсредоточим върху кариерата си и себе си. Трябва да сме в състояние да поставим граници на любовта си, за да запазим нашите ценности и достойнство. Често ставаме свидетели на това как хората си позволяват всякакви неща, а след това се оказват уязвими. Толкова съм щастлива и горда със себе си“, каза още Никол.

Красавицата не скри, че крои планове за деца в бъдеще.

„С течение на времето, но не сега. Определено ще имаме семейство. Само Бог знае кога ще дойде това време. Но знам едно, че когато имам собствени деца, аз ще се грижа за тях, както майка ми се е грижила да порасна. Тя е най-страхотната майка в целия свят. Родила ме е на 18 и ме е отгледала сама. Тя е най-силният и най-безкористен човек, затова се надявам да я направя горда. Тя е моят ангел“, завърши Никол Шерцингер.