Аржентинският тенисист Давид Налбандиян се нареди на опашката са сърцето на чаровната си колежка Ана Иванович. Давид е влюбен в сръбкинята, но още не й е съобщил лично, разкрива белградският „Курир” в последния си брой. Местните журналисти попаднали на интервю на Налбандиян пред аржентински таблоид, в което тенисистът признава, че използва всяка възможност да е близо до Ана, но не е намерил смелост да й разкрие чувствата си.

„Тя ме вдъхновява и заради това постигнах тези резултати в последно време. Ще й разкрия чувствата си, когато я видя догодина в Мелбърн”, разказва Давид и добавя: „Дълго бях в криза и играех катастрофално, но после се появи Ана. Не съм чак толкова срамежлив и на някой от следващите големи турнири ще видя дали имам шанс. Може би още в Мелбърн ще й призная какво чувствам, но мисля, че тя вече е усетила влечението ми.”

Ана Иванович, която е сред лидерките в женския тенис, внимателно крие личния си живот и въпреки, че още никой не е разкрил с кой се среща, сръбският тенис секссимвол бе свързвана с колегите си Новак Джокович и Томи Робредо.