Надпреварата за ATP Cup е в своя разгар, като програмата в групи А и В противопоставя някои от фаворитите в турнира. Двубоите между страните от тези две групи може да наблюдавате пряко по MAX Sport 1 и MAX Sport 3.

Стартът на надпреварата е навръх Нова година, още в 01:30 часа. Турнирът ще започне със сблъсъка между Испания и Чили, който ще бъде излъчен по MAX Sport 1.По същия канал от 08:30 часа ще е и Сърбия – Норвегия. „Ла Фурия“ е без Рафаел Надал, а „плавите“ са без Новак Джокович, но това няма нито за миг да отнеме от зрелището на индивидуалните и отборните сблъсъци. Там срещаме тенисисти като Пабло Кареньо Буста и Роберто Баутиста Агут за „фуриите“ и Филип Краинович за западните ни съседи.

В 01:30 часа по MAX Sport 3 e Аржентина – Грузия, а от 08:30 е и Гърция - Полша. Много интересен безспорно се очертава сблъсъка между Диего Шварцман и Николоз Басилашвили в първия двубой. Южноамериканците влизат в ролята на фаворит, но могат ли грузинците да поднесат изненада, предстои да разберем.