Румънската актриса и модел Мадалина Геня за първи път посочи причината за раздялата си с Григор Димитров. От Ню Йорк, където участва в рекламни снимки, 36-годишната красавица се включи в чат с фенове и беше попитана как се справя с разбитото си сърце.

Gulliver/Getty Images
29 снимки

Докато отговаряше, Мади си сложи рога с приложение и каза: „Знаете ли какво означава това? Част съм от този клуб. Но не мислите ли, че е много добра причина да празнувате, когато от живота ви отпаднат хора, които не ви обичат и уважават? Трябва само да бъдете щастливи и да празнувате, че живеете“.

Мади, която е майка на 6-годишната Шарлот, не спря дотук: „Всеки път, когато ми се случи, аз само започвам да виждам по-добре нещата в живота си, концентрирам се върху това, което наистина има значение, и тези, които ме обичат. Опитвам се да се грижа още по-добре за дъщеря ми и моето семейство“.

На въпроса дали си е правила операции на носа и очите, тя категорично отрече и увери, че ги дължи на майка си и баща си. "В момента не спазвам никакви диети, напротив отчаяно се опитвам да напълнея, всеки ден ям паста. Докато бях в Индия, спазвах стриктна диета по здравословни причини, но сега искам да стана голяма и пищна мама", заяви закачливо Геня.